Vaši rezultati pretraživanja

 

Gray International Montenegro je najnoviji član Gray International Grupe. Osnovan u Parizu 1988, sa sjedištem u Varšavi, Gray International Crnoj Gori donosi 30 godina iskustva sa globalnog tržišta nekretnina.

Nova kompanija je u Podgorici formirala posvećeni tim koji će se baviti konsultantskim uslugama iz oblasti razvojnih projekata i ugostiteljstva, na teritoriji Crne Gore i regiona nekadašnje Jugoslavije. Tim će se fokusirati na segmente korporativnog strateškog konsaltinga, istraživanja tržišta, obezbjeđivanje kapitala, investicionog konsijerža, kao i razvojem projekata, kombinujući tradicionalne usluge sa poslovnim, finansijskim i pravnim savjetovanjem.

Našp portfolio investicionih prilika (green i brown field) u Crnoj Gori, u privatnom i javnom vlasništvu, sastoji se od diverzifikovanih opcija iz različitih oblasti uključujući: premium mixed-use razvojne projekte, manje rezidencijalne i komercijalne projekte, zasebne savremene ili istorijske nekretnine, zemljišta na prestižnim lokacijama sa različitim namjenama, čak i industrijske investicione prilike (prirodni resursi, energija i proizvodnja).

Iskoristite naše iskustvo i dozvolite nam da olakšamo proces donošenja investicione odluke, kao i da Vam pomognemo da zajedno napravimo posebno krojen plan investicije. Mi obezbjeđujemo ekspertizu, mi Vas savjetujemo kako da nađete najbolju investiciju i osiguravamo regulatorni okvir iste.

Usporedite oglase