Crna Gora cover

Crna Gora

Crna Gora nudi pregršt prilika za život, odmor, posao, investicije i kombinovanje svih prethodno pomenutih aspekata. Njena mala, ali unikatna i veoma dinamična površina pruža uzbudljiv sadržćaj za životni ambijent i poslovne prilike.

OPŠTI PREGLED

Na relativno malom prostoru Crne Gore, priroda je proizvela jedinstvene kontraste: raznolikost i kvalitet prirodnih i antropoloških vrijednosti čine Crnu Goru jednim od najatraktivnijih regiona na Mediteranu. U rasponu od samo 100 km vazdušne linije, prepoznatljive su tri prirodne oblasti: obala, kraška polja i region visokih planina.

Pogledaj više
BIZNIS I INVESTICIJE

Crnogorska ekonomija je mala ali otvorena i fokusirana na podsticaj I razvoj novog biznisa. Prepoznata je kao zemlja sa trendom uspona ekonomskog ambijenta sa velikim potencijalom rasta

Pogledaj više
NEKRETNINE

Crna Gora je bogata na jedinstven način. Sa posebnim kulturnim bogatstvom, autentičnom gastronomijom, sunčanim plažama, mediteranskom klimom, geografskom pozicijom (u neposrednom blizini Italije I Hrvatske), kao i razumnim troškom življenja, prelijepa Crna Gora ima mnogo prednosti

Pogledaj više
Galerija

U potpunosti doživjeti Crnu Goru znači biti prisutan i iskusiti ovaj sakriveni dragulj. Nadamo se da naša galerija može podstaći vašu maštu i podstaći vas da planirate putovanje kako bi osjetili uživo ono što Crna Gora ima da ponudi. Ovi albumi su kreirani isključivo od autorskih materijala crnogorskih fotografa. Posebnu zahvalnost dugujemo Aleksandr Jarediću, Gavrilu Kneževiću, Slavku Nikoliću, Ivanu Ivanoviću, Iliji Periću i Milošu Samardžiću.

Pogledaj više