Vaši rezultati pretraživanja

Komplementarne usluge

The Best of Montenegro (TBoM) tim je posvećen pružanju najboljih usluga koje su komplementarne našoj ponudi premium investicionih i lifeslyle prilika. Imajući prednje u vidu, uz pomoć naših strateških partnera i na osnovu Vaših zahtjeva mi nudimo sljedeće usluge:

  Investicioni konsijerž

Kako bi Vam olakšali proces donošenja odluke da investirate, obezbijedili podršku nakon donešene odluke ili pomogli tokom Vaših postinvesticionih aktivnosti, TBoM tim može organizovati svu neophodnu logistiku i poderšku u formi potrebnih studija i analiza tržišta, finansijskih usluga, administracije i pravnog savjetovanja. 

  Transport

Bilo da želite prevoz sa stilom ili jednostavno da zadovolji Vaše poslovne i svakodnevne potrebe, TBoM tim nudi spektar luksuznih transport opcija. Vi izaberite kojim putem želite da idete, vodenim, vazdušnim ili kopnenim. U ponudi imamo prestižne jahte i jedrilice, jet avione i luksuzne automobile, koje možete koristiti za usluge transfera, čartirati ili čak kupiti.  

  Rezervacije

Kada ste u Crnoj Gori, ne treba gubiti vrijeme, doživite najbolja i najautentičnija iskustva. Ukoliko želite da uživate u najboljoj hrani, da se sunčate na jedinistvenim plažama i plažnim klubovima, podignete nivo adrenalina u prirodi, da se provodete do jutarnjih sati ili pođete na jedan od većih događaja, treba samo da pitate, a mi ćemo uraditi sve što možemo da ispunimo Vaše želje.

dođite do potrebnih informacija

FORMULAR ZA UPIT

Usporedite oglase