Napredno pretraživanje

Više mogućnosti pretraživanja
Našli smo 0 rezultati. Pogledajte rezultate
Napredno pretraživanje
Više mogućnosti pretraživanja
našli smo 0 rezultati
Vaši rezultati pretraživanja

Vila Seascape

JEDINSTVENA VILA UZ MORE

Vila Seascape smjestila se u Vinodolskoj dolini u malo slikovitom mjestu pored grada Novog Vinodolskog. Udaljena svega 30tak kilometara od grada Rijeke, i nedaleko samog grada Novi Vinodolski.

Vila Seascape nalazi se u zatvorenom turističkom naselju sa vlastitom baštom, prilazom i parking mjestima, kao i sa vlastitim bazenom i prekrasnim pogledom na more i Kvarner.

Vila Seascape sastoji se od podruma, gdje je uređena igraonica i teretana, prizemlja gdje su dnevne prostorije sa izlazima na baštu i bazen te jedna spavaća soba sa kupatilom. Na prvom spratu nalazi se jedan prostrani dnevni boravak, koji može činiti i glavnu spavaću sobu sa terasom, te još dvije spavaće sobe sa dva kupatila. Na drugom spratu nalaze se dvije spavaće sobe sa kupatilima. Sve prostorije imaju prekrasan pogled na more i opremljene su klima uređajima, a u dnevnom boravku se nalazi kamin.

Vila Seascape rađena je po principu „smart house“ sa video portafonom, detektorima pokreta i dima, regulacijom svijetla, grijanja i hlađenja, roletni sa priključnicama i prekidačima. Takođe u podrumu se nalazi sauna, a vila Seascape građena je sa visoko kvalitetnim materijalima i kompletno opremljena te se kao takva i prodaje.

Vila Seascape takođe ima i svoj privatni izlaz na dvije uređene plaže, a vrt je oplemenjen mediteranskim vrstama visokog rastinja te niskim ukrasnim grmljem i cvijećem s automatskim navodnjavanjem.

Vila Seascape udaljena je od aerodroma Rijeka 30 minuta vožnje, a nalazi se i u neposrednoj blizini dvije nove marine smještene u i okolni grada Novog Vinodolskog.

 

 

Opis

ID entiteta: 25605
Cijena: 915,000 €
Veličina imovine: 273,00 m2
Veličina zemljišta u vlasništvu: 380,00 m2
sobe: 5
Kupaonice: 5

Sadržaji i Karakteristike

spa
fitness
gym
pool
back yard
front yard
sprinklers
balcony
laundry
storage
beach access
floor heating
seaside

  • Our Listings

  • Advanced Search

    Više mogućnosti pretraživanja

Usporedite oglase