Vaši rezultati pretraživanja

Jedinistven stan na morskoj litici

Nevjerovatna lokacija sa netaknutom prirodom i pogledom na more

  • Površina apartmana: 152m2
  • Sprat: 2
  • Spavaćih soba: 2
  • Kupatila: 2 + toalet

Dvosoban apartman površine 152m2, u objektu čiji ekskluzivitet je doveden do savršenstva zbog najsavremenijeg dizajna, vrhunskog luksuza, nevjerovatne lokacije i pogleda na more koji se ne može naći na drugim lokacijama u Crnoj Gori.

Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe sa svojim kupatilima, toaleta za goste, velikog dnevnog prostora sa dnevnim boravkom, trpezarijskim dijelom I kuhinjom. Obje spavaće sobe I dnevni boravak imaju direktan izlaz na veliku terasu, s pogledom na more  od 180 stepeni, s najviše etaže u zgradi.

Kompleks sadrži i zajednički veliki “infinity” spoljni bazen dimenzija (15m x 6m), veliki obezbijeđeni parking prostor,  zajedničke prostorije (10 m2 ) za skladištenje,  aktivan alarmni i nadzorni sistem i službu za održavanje.

Lokacija kompleksa je pažljivo izabrana, nalazi se na 52 m nadmorske visine, na vrhu litice. U gradnji i opremanju objekata su korišteni visokokvalitetni materijali poznatih proizvođača, kao što su: fasadni paneli „Sv. Petar“ (Brač, Hrvatska), oprema za kupatila „Gessi“ (Italija), prozori (3,5m 5,5m x 2,7m) „Shucco“ (Njemačka), parket „Listone Giordano“ (Italija), ” keramika „Sicis“ (Italija), vrata „Lualdi Porte“ (Italija), ” kamini „Piazzetta“ (Italija), sistem za pomoćno snabdijevanje električnom energijom solarnim panelima (Njemačka), Daikin, Klima-uređaj, video kamera i mnogih drugih.

 

 

Opis

ID entiteta: 27431
Cijena: 950,000 €
Veličina imovine: 152,00 m2
sobe: 3
Spavaće sobe: 2
Kupaonice: 3

Sadržaji i Karakteristike

private parking
sea view
pool
front yard
balcony
survailance system
seaside
sun deck
furnished

Usporedite oglase