kliknite da biste omogućili zumiranje
Tražim ...
Nismo pronašli nikakve rezultate
otvorena karta
Pogled Plan Satelit Hibrid Teren Moja lokacija Puni ekran
pogled s ulice

Napredno pretraživanje

Više mogućnosti pretraživanja
Našli smo 0 rezultati. Pogledajte rezultate
Napredno pretraživanje
Više mogućnosti pretraživanja
našli smo 0 rezultati
Vaši rezultati pretraživanja

Ada Bojana

Ada Bojana se nalazi na krajnjem jugu Crne Gore. Klima je mediteranska i u prosjeku ima 240 sunčanih dana. U pitanju je vrhunska imovina, u velikoj mjeri netaknuto trouglasto ostrvo na 494 hektara, koje sa dvije strane zapljuskuje rijeka Bojana, i time je direktno povezano sa Skadarskim jezerom. Nudi prekrasnu prirodnu plažu sa sitnim svjetlucavim pijeskom, duge i neprekidne vidike sa 2,7 km duge plaže koji su neuobičajeni za region, skriven od pogleda i nesmetani pogled na Jadransko more.

Jedan od mnogih kvalitativnih atributa ostrva je konstantno nanošenje pijeska iz rijeke Bojane na 30 do 35 m širokoj i 2.750 m dugoj pješčanoj plaži, čija je ukupna površina oko 75.000 m2. Privatnost ostrva osigurana je njegovom vezom sa kopnom preko jednog mosta na sjevernom rukavcu rijeke Bojane. S obzirom da se radi o naturističkom naselju, sadašnji sadržaji uključuju bungalove i prizemne objekte sa 540 hotelskih ležajeva i dio za kamp kućice i šatore. Budući da posluje kao nudističko naselje, dnevna popunjenost hotelskog kompleksa i kampa dosežu oko 3.000 gostiju dnevno na vrhuncu sezone.

Jedinstveno prirodno okruženje i skroviti privatni ambijent olakšavaju konfigurisanje i funkcionisanje ekskluzivne kombinacije hotelskog kompleksa i seoskog naselja kategorije 4 do 5 zvjezdica, koji odražava savremenu crnogorsku arhitekturu sa odgovarajućim i skladnim zgradama i rekreativnim sadržajima i uslugama, u harmoniji sa postojećim divljim svijetom, faunom i florom. Iako master plan za Adu Bojanu predviđa kapacitet do 2.500 hotelskih ležajeva u okviru postojećeg projektovanja oblasti za turistički razvoj, očekuje se da će hotelski kompleks, kada bude izgrađen, međunarodno hotelijerstvo pobrajati među najizuzetnije hotelske komplekse. Ova imovina, povezana sredstva i nepokretnosti u svojini Crne Gore uvijek se nude putem javnog oglašavanja.

 

Kontaktirajte nas za više informacija.

 

 

Opis

ID entiteta: 26434
Others: Javno privatno partnerstvo

Sadržaji i Karakteristike

beach
seaside

  • Our Listings

  • Advanced Search

    Više mogućnosti pretraživanja

Usporedite oglase